1398/03/15

با عنایت به پیشنهاد وزین انجمن شیمی ایران نسبت به اختصاص غرفه ای جهت ارائه کتب تالیفی و ترجمه ای اساتید فرهیخته کشور، دبیرخانه کنفرانس شیمی تجزیه ایران از تمامی فرهیختگان گرامی دعوت به عمل می آورد، کتب تالیفی و یا ترجمه ای خویش را جهت نمایش به شرکت کنندگان بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران که در تاریخ سوم الی پنجم شهریور ماه در دانشگاه سمنان برگزار می گردد به دبیرخانه همایش با آدرس پستی:
سمنان- روبروی پارک سوکان- پردیس شماره یک دانشگاه سمنان- دانشکده شیمی- دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۲۳۳۳۶۵۴۰۵۸ سرکار خانم امجدی مسئول دفتر ریاست دانشکده شیمی دانشگاه سمنان تماس حاصل فرمایید.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !