1398/06/02
شماره تلفن های آژانس شهر سمنان

به منظور تسهیل ایاب و ذهاب میهمانان محترم بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران هماهنگی لازم با برخی آژانس های شهر سمنان انجام گردیده و شرکت کنندگان عزیز می توانند با تماس با شماره های اعلام شده جهت دریافت خودرو اقدام نمایند.
لازم به ذکر است که به منظور رفت و آمد از دانشگاه به خوابگاه های دانشجویی خواهران، برادران، کوی اساتید، مجتمع شهرمیرزاد و رستوران عمارت بادگیر و بلعکس وسایل نقلیه توسط کمیته برگزاری کنفرانس در نظر گرفته شده است.

لینک مربوط به دریافت شماره تلفن های آزانس در شهر سمنان

1398/05/29

آرامش، سکوت و آسمان پرستاره سبب شده تا کویر نظر دوستداران زیادی را به خود جلب کند. کویر سمنان، از جمله نقاط درجه اول و بهشتی برای رصد ستاره و محو در آسمان زیبای کویر است. از این رو فرصت را مغتنم شمرده و از همه عزیزان شرکت کننده دعوت شده تا با ما همسفر  به دل کویر گشته و ضمن سیر در آسمان زیبای کویر (با استفاده از تلسکوپ) مهمان فنجانی چای آتشی در دل صحرا باشند.

شرکت کنندگان محترم می توانند با مراجعه به سامانه کاربران-خدمات نسبت به ثبت نام اقدام نمایند (مبلغ در نظر گرفته شده برای ثبت نام  هر نفر 20 هزار تومان می باشند)

آنالیز رایگان طیف سنجی رامان رامان

با سلام
به استحضار می رساند، دبیرخانه بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران با یاری یکی از حامیان خود در طول زمان برگزاری کنفرانس اقدام به آنالیز رایگان طیف رامان از نمونه های شرکت کنندگان گرامی کنفرانس می کند. عزیزان می توانند یک نمونه را به صورت رایگان مورد آنالیز قرار دهند، تعداد آنالیز های بیشتر مشروط بر تایید دبیرخانه کنفرانس خواهد بود.

باتشکر
دبیرخانه بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران

برگزاری کارگاه های متعدد در بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران

دبیرخانه بیست و ششمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران در طول برگزاری این کنفرانس کارگاه های متعدی را برای شرکت کنندگان در نظر گرفته است، علاقه مندان به شرکت در کارگاه های آموزشی می توانند به ادرس زیر مراجعه نموده و لیست مربوط به عنوان و هزینه های کارگاه ها را دریافت نمایند.